Wat is een leuk gepersonaliseerd kraamcadeau om te geven?

Hoera! Er is een baby geboren. En natuurlijk wil jij met een leuk en origineel kraamcadeau op kraamvisite komen. Maar wat is nou een leuk kraamcadeau waar de baby of de ouders ook echt wat aan hebben? En vergeet niet dat de kraamcadeaus niet direct gebruikt hoeven te worden.

 

Want een hydrofiele doek hebben ze vaak al genoeg zelf gekocht. Staat natuurlijk op de kraamlijst.

Een speentje is ook tricky om te geven. Want gaat de baby wel een speentje pakken? En vinden de ouders het merk van de speen wel leuk.

Een luiertaart is natuurlijk ook erg leuk, maar luiers moeten ze toch al veel kopen. Dus iets originelers zou leuk zijn.

 

Gepersonaliseerde kraamcadeaus doen het ALTIJD goed! 

Maar wat zijn de leukste gepersonaliseerde kraamcadeaus om te geven? 

 

1. Little Dutch tuimelstapelaar in de roze variant of de blauwe variant.

De Little Duthc tuimelstapelaars zijn er voor de jongens en de meisjes. De jongens hebben het thema 'Ocean' en de meisjes 'Wild Flowers'. Laat de naam en/of geboortegegevens erop drukken. Je hebt zo een tof item om op de babykamer te zetten en als het kindje groot genoeg is, kan het heerlijk spelen met de tuimelstapelaar.

 

2. Little Dutch auto transporter met naam en/of geboortegegevens.

De auto transporter met 4 losse auto's staat niet alleen leuk in de babykamer maar als het kindje er groot genoeg voor is, kan het er mee spelen. Door de naam en/of geboortegegevens erop te laten drukken heb je een uniek en persoonlijk kraamcadeau

 

3. Little Dutch Blokkentrein met naam en/of geboortegegevens

De Little Dutch blokkentrein is er in de blauwe en roze variant. De trein is een toffe eyecatcher op de babykamer als er niet mee gespeeld worden. Wanneer het kindje groot genoeg is, zal het veel speelplezier beleven met de trein. De trein kan rijden en opgebouwd worden zoals het kindje zelf wil.

 

4. Little Dutch trekdiertje in de vorm van een tijger of olifant.

Little Dutch heeft 2 trekdiertjes waar je uit kan kiezen. Een tijger of olifant zullen voor veel speelplezier zorgen. Laat op de diertjes de naam van het kindje drukken en je hebt een uniek kraamcadeautje waar veel mee gespeelt kan gaan worden.

 

5. Mushie stapeltorens

De Mushie stapeltorens met stapelbekers kun je op elkaar stapelen waardoor ze een toren vormen. Je kan er mee spelen in bad, in de zandbak of gewoon op de vloer. Is het kindje er nog te klein of te groot voor om mee te spelen dan is het een toffe eyecatcher in de babykamer of kinderkamer omdat de naam en/of geboortegegevens erop gedrukt staan.

 

6. Bewaarzakjes / bewaaretuis

Wanneer je met je kindje op pad gaat moet je een hoop meenemen. Alles los in de luiertas kan nogal voor chaos zorgen. Een bewaarzakje of bewaaretui voor bijvoorbeeld de reserve kleertjes of luiers is dan erg handig. Maak er een persoonlijk cadeau van door de naam van het kindje erop te laten drukken. Dit is niet alleen heel leuk maar ook functioneel bij bijvoorbeeld de opvang.

 

7. Bewaarkistjes

Iedere zwangere vrouw krijgt echo's. En wanneer de baby geboren is komen er vaak ook veel geboortekaartjes binnen. Om deze bijzondere en leuke kaartjes / echo foto's te bewaren zijn er mooie houten bewaarkistjes, met naam te personaliseren. Bewaarkistjes voor de echo foto's en bewaarkistjes voor de geboorte kaartje.s 

 

8. Badcape / Badjas / Poncho

Badderen, de meeste kleine baby's vinden badderen niet zo leuk. Dit komt vaak pas als ze wat groter zijn. Maar als ze dan eenmaal graag badderen of heerlijk gaan babyzwemmen dan is een gepersonaliseerde badcape, badjas of poncho met naam wel heel leuk om aan te hebben.

 

9. Persoonlijk romertje / T-shirt

Kleding, daar kan een baby nooit genoeg van hebben! Geef bijvoorbeeld een gepersonaliseerd rompertje met de geboortegegevens erop voor een jongen of Meisje. Niet alleen heel leuk om aan te trekken, maar ook heel tof om als eyecatcher in de babykamer op te hangen.